Veel gestelde vragen

VERZENDING & LEVERING

Wat is de levertijd?

Het antwoord op deze vraag is geheel afhankelijk van het afleveradres.
Via deze tracking link kan je realtime je pakket zending volgen.

  Ik ben niet thuis, wat nu?

  Je hebt bij Luxurious Scents een pakketje besteld, maar je bent niet thuis tijdens het afleveren? Geen zorgen! PostNL zal je pakketje afleveren bij je buren en een bewijsje hiervan achterlaten op je deurmat. Wanneer de bezorger niet bij de buren kan leveren, dan zal hij/zij een dag later nog een keertje bij je langskomen. Mocht ook die aflevering niet lukken, dan kan je het pakketje een dag later bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

  Kan ik mijn pakketje laten bezorgen bij een afhaalpunt?

  Dat kan zeker! Je kan tijdens het afrekenen van je bestelling ervoor kiezen om je pakket af te laten leveren bij een Afhaalpunt bij jou in de buurt. Deze optie is echter alleen geldig binnen Nederland.

   

  Naar welke landen verzenden jullie?

  Voorlopig enkel naar landen binnen de Europese Unie.

   

  Verkopen jullie ook aan bedrijven?

  Wij verkopen voornamelijk aan consumenten. Voor zakelijke bestellingen vragen wij je contact met ons op te nemen.

   

  MIJN ACCOUNT

  Ik kom niet in mijn account, wat nu?

  Als je problemen ondervindt bij de toegang tot je account, dan is het mogelijk dat je emailadres en/of wachtwoord onjuist is ingevoerd. Controleer de spelling van je emailadres. Mocht deze juist zijn en je nog steeds niet kunt inloggen, dan verzoek ik je een nieuw wachtwoord op te vragen via de link. Dit zou je toegang moeten geven tot je account en het wachtwoord moeten kunnen aanpassen.

  Mocht je er alsnog niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

   

  Ik kan mijn bestelling niet vinden in mijn account.

  Enkel bestellingen die zijn geplaatst nadat je account is aangemaakt verschijnen in je bestelhistorie. Wanneer je als gast bent uitgecheckt, ontvang je een besteloverzicht per email, maar er wordt geen account aangemaakt. Voor vragen, graag even contact opnemen met onze klantenservice.

  Als je je echter hebt aangemeld om de bestelling te plaatsen en deze niet in je administratie staat, kan je een email sturen naar onze klantenservice via info@luxurious-scents.nl, zij kunnen je adviseren.

  Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?

  Als je bent geregistreerd met een relevant emailadres (één zonder spelfouten), kun je eenvoudig op ‘wachtwoord vergeten?’ klikken op de inlogpagina. Dit zou je toegang moeten geven tot je account en het wachtwoord moeten kunnen aanpassen.

  Mocht je er alsnog niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via ons contactformulier.

   

  VRAGEN OVER AFREKENEN

  Welke betaalmethodes worden er geaccepteerd?

  Wij accepteren betaling via alle bekende creditcards en betaalkaarten. Hieronder staat een lijst met geaccepteerde betalingsmethoden:

        

   

  Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, is mijn bestelling ontvangen?

  Een e-mailbevestiging wordt automatisch geactiveerd bij het voltooien van de bestelling; er zijn echter een aantal redenen waarom je er nog geen hebt ontvangen.

  • Als je een fout hebt gemaakt bij het indienen van je e-mailadres 
  • De bevestiging is mogelijk geblokkeerd door je spamfilter, dus controleer je map Ongewenst  
  • Er is mogelijk een time-out opgetreden bij het afrekenen of een verbroken internetverbinding, waardoor de bestelling niet goed kon worden geactiveerd.
  • Als je een account hebt, kun je inloggen en je bestelgeschiedenis controleren om te zien of de bestelling wordt vermeld.  Neem anders contact op met onze klantenservice om de betalings-/ bestelstatus te bevestigen.

  Mijn internetbrowser weergeeft een foutmelding, was de bestelling goedgekeurd? 

  Meestal leiden 'time-out'-problemen ertoe dat een bestelling niet succesvol is. Als je een foutmelding '404' ziet of bang bent dat de betaling niet correct is verwerkt, stuur dan een e-mail naar info@luxurious-scents.nl en een lid van ons team reageert binnen 24 uur. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur, van Maandag t/m Zaterdag.

   

  BESTELLING

  Ik zou graag wat aan mijn bestelling willen toevoegen, zonder extra verzendkosten te betalen. Kan dat? 

  Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en iets bent vergeten toe te voegen, dan raden wij je aan om een afzonderlijke bestelling te plaatsen voor het extra artikel en een email te sturen naar info@luxurious-scents.nl, met vermelding van beide ordernummers en de vraag deze te combineren. Op voorwaarde dat we zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld, zullen we de bestellingen combineren en eventuele overtollige verzendkosten vergoeden.    

  Mijn bestelling is niet aangekomen.

  Als je je zorgen maakt over de locatie van je bestelling, moet je eerst onze leveringsrichtlijnen raadplegen (zie hierboven). Als de geschatte aankomstdatum, gebaseerd op de bovenstaande richtlijnen, is verstreken, adviseren we de volgende stappen. 

  • Track de zending met behulp van de track & trace die naar je emailadres is verstuurd. Als er een probleem is met de bezorging, wordt dit duidelijk op de site vermeld. 

  Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?

  We willen dat al onze bestellingen hun bestemming in perfecte staat bereiken. Als je bestelling beschadigd aankomt, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met foto's - inclusief details over lekken, breuken of tekenen dat met de verpakking is geknoeid. Bewaar het product en de verpakking totdat het probleem is opgelost.

  Stuur relevante afbeeldingen naar info@luxurious-scents.nl, zodat we indien nodig; een snelle verzending van een vervanging kunnen regelen.

  Mijn bestelling is onvolledig aangekomen.

  Ons warehouse team is ongelooflijk gewetensvol, maar af en toe gebeuren er fouten. Als een item ontbreekt (en je niet op de hoogte bent geweest van een voorraadtekort) of als je iets anders hebt ontvangen dan je had verwacht, dien je ons klantenserviceteam zo snel mogelijk op de hoogte stellen van eventuele problemen en foto's bijvoegen indien relevant.

  Voor ontbrekende artikelen zullen we bij het magazijn verifiëren en de verzending van het relevante product zo snel mogelijk regelen.

  Als we je ten onrechte een product hebben gestuurd, vragen we je een foto te e-mailen naar info@luxurious-scents.nl, die laat zien wat je hebt ontvangen (indien mogelijk), zodat we de juiste regelingen kunnen treffen.

   

  RETOURNEREN 

  Wat is jullie retourneerproces?

  Zie hier wat je moet doen als je een product wilt retourneren.

  Ik heb het verkeerde product ontvangen, hoe krijg ik het juiste?

  Als we je per ongeluk iets anders hebben gestuurd dan wat je hebt besteld, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice (info@luxurious-scents.nl), zodra je je pakket hebt ontvangen, samen met relevante foto's indien mogelijk.

  Foto's helpen ons om snel te reageren op problemen met bestellingen, en om eventuele claims die we mogelijk moeten indienen te onderbouwen.

  We zullen dan ons best om het juiste artikel dezelfde dag (of de volgende werkdag, als er klachten na 15.00 uur worden ingediend) te verzenden.

  Ik heb een slechte reactie gekregen bij gebruik van een product, kan ik het terug sturen?

  Als je een bijwerking ondervindt, stop dan onmiddellijk met het gebruik van het product en neem contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we in dit soort gevallen geen verantwoordelijkheid kunnen accepteren. We zullen echter ons best doen om eventuele problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen.

  PRODUCTEN

  Hoe vraag ik advies aan het Luxurious Scents beauty team?

  Als je een vraag hebt over een specifiek probleem dat je wilt melden aan een expertpanel, stuur dan een e-mail naar info@luxurious-scents.nl en we zorgen ervoor dat dit wordt doorgestuurd naar de relevante inbox. 

  Zijn de merken die jullie aanbieden authentiek?

  Alle merken die wij in onze webshop aanbieden zijn 100% authentiek! Met andere woorden, geen 1:1.

  Hoe kan ik mijn parfum body olie het beste bewaren?

  We raden aan deze op een droge plek te zetten waar geen extreme temperatuur verschillen plaats vinden. Dankzij het vacuümpompje is de olie onbeperkt houdbaar. 

  Ik heb een suggestie, waar kan ik deze stellen?

  Bij Luxurious Scents waarderen we alle feedback en suggesties die onze klanten ons bieden. Deze kun je richten aan info@luxurious-scents.nl.

   

  REVIEWS/RECENSIES

  Hoe plaats ik een recensie?

  Indien je een product wilt beoordelen, ga je naar de pagina met productdetails. Als je niet bent ingelogd op je account, dan wordt verzocht dit eerst te doen. Vervolgens word je weer begeleid naar de pagina met de productgegevens. Je kunt een sterbeoordeling toekennen en je gekozen feedback achterlaten, maar houd er rekening mee dat beoordelingen worden gemodereerd voordat ze live worden gemaakt. We zullen elk misbruik van taal aanpassen en kunnen waar nodig spelling/ grammatica wijzigen.

   

  Staat je vraag er niet bij?

  Laat het ons dan weten via info@luxurious-scents.nl