Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen hier geen garanties over afgeven. Het is dan ook niet mogelijk om aan informatie op deze website rechten te ontlenen. 

Luxurious Scents aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van mogelijke fouten of tekortkomingen op deze website of het gebruik van deze website.

Luxurious Scents aanvaard geen aansprakelijkheid voor het, na aanschaf onjuist gebruik, toepassen of bewaren van producten die op deze website worden aangeboden.
De informatie over producten en hun toepassing mag niet worden beschouwd als advies van medische aard. Bij klachten of aandoeningen raden wij aan eerst contact met een arts op te nemen, alvorens producten te kopen of te gebruiken. 
Het gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten of natuurlijke ingrediënten biedt ook geen garantie dat géén allergische reactie zou kunnen optreden. Wij raden aan alle verzorgingsproducten, inclusief natuurlijke, eerst uit te testen op een stukje gezonde huid.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen en correcties aan te brengen. Prijzen, tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig. 

 

Copyright 


Deze website is eigendom van Luxurious Scents te Middelburg. Alle auteursrechten en alle overige rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van de website, inclusief teksten en vormgeving, behoren toe aan Luxurious Scents of haar leveranciers. Niets uit de inhoud van deze website, mag zonder uitdrukkelijke en vooraf door Luxurious Scents verleende schriftelijke toestemming worden gewijzigd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden.

 

Merkrecht

De parfums op onze lijsten zijn synoniemen van de originele parfums. De originele parfumnamen en de namen van de ontwerpers zijn enkel en alleen gebruikt om de geurnoot van onze producten te beschrijven. De originele namen zijn gecertificeerd bij de licentiehouders en beschermd bij de wet.

 

 

© Luxurious Scents. Middelburg, 2019


Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.